Betonhugning hvor der skal laves et hul i en betonvæg eller et betongulv

Vi tilbyder

Lorem ipsum dolor sit amet

Eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Diamantskæring

Skæring i beton, tegl, granit og andre hårde materialer i indtil 720mm dybde

Diamantskæring

Diamantskæring er vores kernekompetence – vi er specialister med mange års erfaring med diamantskæring, vi råder over den nyeste teknologi og samtidig et af de største antal vægsave i landet.

Diamantskæring er relevant - og ofte den eneste løsning, når der f.eks. skal etableres en ny dør, et vindue, større porthuller, en trappe eller elevatorskakt i et betonelement eller en teglstensvæg.

Læs mere her

Wireskæring

Til større betonkonstruktioner, hvor skæring med traditionelle diamantklinger ikke er tilstrækkeligt

Wireskæring

Hos Jysk Diamantskæring er vi specialister med mange års erfaring i wireskæring. Wireskæring anvendes ved diamantskæring i større betonkonstruktioner, hvor det ikke er muligt at nå igennem emnet ved skæring med en traditionel diamantklinge, og hvor det ikke er muligt at montere en traditionel vægsav.

Læs mere her

Gulvskæring

Skæring i betongulve, betondæk eller skæring i asfalt

Gulvskæring

Har du behov for hjælp til skæring i betongulve, skæring i fliser eller asfaltskæring, kan vi hos Jysk Diamantskæring udføre professionelt skærearbejde, der tager højde for dit specifikke projekt.

Gulvskæring er et alternativ til f.eks. ophugning af betongulve, idet gulvskæring resulterer i et perfekt snit og flottere slutresultat. Samtidig betyder gulvskæring mindre støj, mindre støv, ingen påvirkning af den tilstødende bygningsdel, og ingen rystelser.

Læs mere her

Betonhugning

Effektiv, kompakt og kraftfuld nedbrydningsrobot særdeles velegnet til indvendig nedrivning

Betonhugning

Nedbrydning og betonhugning behøver ikke være vanskeligt eller tidskrævende. Jysk Diamantskæring hugger og nedbryder beton – især de steder, hvor det kan være vanskeligt eller risikabelt at komme ind.

Jysk Diamantskæring rykker hurtigt ud til alle hjørner af landet, og med BROKK 110 giver vi dig alle muligheder: Robotten er så alsidig, at den både kan save, slå, klippe og skovle. Nedbrydning har aldrig været lettere – selv når det ser sværest ud.

Læs mere her

Diamantboring

Boring i beton, teglsten og andre hårde materialer til kloakrør, fjernvarme, VVS, ventilation, el og andre tekniske installationer

Diamantboring

Boring i beton er en af vore absolutte kernekompetencer – vi borer huller i beton, tegl, marmor, kampesten, asfalt og andre hårde materialer med kernebor i dimensioner op til ø1000mm.

Jysk Diamantskæring har erfaringen og ressourcerne til at løse de helt store opgaver med tusindvis af huller, og vi har samtidig bevaret fleksibiliteten til at bore enkelte huller for både PRIVATE og ERHVERV til ventilation, aftræk til tørretumbler, skorsten, emhætte eller varmerør og afløb.

Læs mere her

Betonslibning

Slibning af betongulve, fra fjernelse af betonslam til færdigt HTC SuperFloor hårdt, slidstærkt, allergivenligt med minimal rengøring og vedligehold

Betonslibning

Jysk Diamantskæring udfører slibning af betongulve for både PRIVATE og ERHVERV i forbindelse med nybyggeri eller renovering af betongulve i eksisterende byggeri.

De fleste betongulve støbes i dag med flydebeton, som efter hærdning fremstår med et slamlag på toppen, en ujævn flade med lufthuller – og ofte også små sten i overfladen. Betongulvet skal slibes plant, fri for betonslam og ujævnheder for at opnå det optimale udgangspunkt for den efterfølgende lægning af trægulve eller fliser.

Læs mere her

Rillefræsning

Rillefræsning i betonvægge og -gulve til VVS, el, og andre tekniske installationer

Rillefræsning

Jysk Diamantskæring tilbyder også effektivt at udføre fræsning af riller i beton eller teglsten/mursten til VVS, el og andre tekniske installationer, hvad enten det er få meter riller en enkelt væg eller kilometervis af rillefræsning i forbindelse med større renoveringer eller nybyggeri.

Rillefræsning udføres typisk med dobbelte, diamantklinger – hvor der er behov for dybere riller eller bredere riller, resalitter eller udsparinger skærer vi typisk med enkelt klinger med en rillefræser, håndsav eller lille vægsav afhængigt af opgaven.

Læs mere her

Cirkelskæring

Skæring i beton til større, runde huller fra ø650mm til ø8000mm

Cirkelskæring

Jysk Diamantskæring udfører diamantboring med kernebor op til ø952mm, men allerede fra ø650mm og større kan hullerne skæres med en cirkelsav – en cirkelsav påmonteret en stålwire, besat med ringe af kunstigt fremstillede industridiamanter; wiren føres gennem emnet i hullets fremtidige center og ydre diameter. To motorer, henholdsvis trækker wiren rundt og henholdsvis fører en arm, centreret i det fremtidige hul, rundt.

Læs mere her

Betonfræsning

Til de krævende opgaver! Fjerner effektivt betonbelægninger, vejafmærkning, fejlstøbninger og gamle gulvbelægninger

Betonfræsning

Ved mere krævende opgaver, hvor der skal fjernes et større lag færdigbeton på et eksisterende betongulv eller betondæk, tilbyder Jysk Diamantskæring fræsning af beton med højt-ydende betonfræser.

Betonfræsning er velegnet til at skridsikre betonramper, og at fjerne belægninger, vejafmærkning, fejlstøbninger samt gamle gulvbelægninger.

Læs mere her

Afdelinger // Her bor vi

Her er en liste over vores forskellige afdelinger

Ikast (Hovedkontor)

Lene Haus Vej 17, 7430 Ikast

97 15 61 50

Aarhus

Nydamsvej 1, 8362 Hørning

70 20 22 04

AALBORG

Præstegårdsheden 22, 9520 Skørping

70 20 22 04

ESBJERG

H. E. Bluhmes Vej 67, 6700 Esbjerg

70 20 22 04

Ring til os

Har du nogle spørgsmål, så sidder vi klar ved telefonen.

Mandag - torsdag: 7 - 16.30
Fredag: 7 - 14
Lørdag - søndag: uden for åbningstid omstilles der til vagttelefon

70 20 22 04

Send en mail

Send
Tak for din henvendelse.
Du vil høre fra os snarest.
Telefon
Mail