Slibning af betongulve, fra fjernelse af betonslam til færdigt HTC SuperFloor hårdt, slidstærkt, allergivenligt med minimal rengøring og vedligehold

BETONSLIBNING

Jysk Diamantskæring udfører slibning af betongulve for både PRIVATE og ERHVERV i forbindelse med nybyggeri eller renovering af betongulve i eksisterende byggeri.

De fleste betongulve støbes i dag med flydebeton, som efter hærdning fremstår med et slamlag på toppen, en ujævn flade med lufthuller – og ofte også små sten i overfladen. Betongulvet skal slibes plant, fri for betonslam og ujævnheder for at opnå det optimale udgangspunkt for den efterfølgende lægning af trægulve eller fliser.

Slibemaskinerne monteres med forskellige segmenter belagt med diamanter afhængig af betonens hårdhed eller formålet med betonslibningen – det kan f.eks. være med segmenter til at fjerne lim eller epoxyrester fra en tidligere gulvbelægning, segmenter til at fjerne betonslamlag, det kan være aggressive segmenter med det formål formål at fjerne meget beton, eller det kan være en proces med gradvis finere segmenter til slibning af betongulve, som til sidst fremstår som moderne, utroligt slidstærke newyorker gulve eller SuperFloorTM.

Vi råder over de mest effektive maskiner til betonslibning på markedet – fra store, fjernbetjente maskiner med et højt slibetryk til store, krævende opgaver og til mindre maskiner i flere størrelser samt håndholdte enheder, som anvendes ved mindre områder, langs kanter eller på lodrette flader.

Ved slibning af beton anvender vi kraftige, H-klassificerede støvsugere til at minimere kvartsstøv, som fremkommer ved slibning af betongulve. H-klassificerede støvsugere er de støvsugere med den bedste filtrering – de er udstyret med et HEPA 13-filter, der filtrerer 99.95% af alle partikler.

Til mere krævende opgaver, hvor der skal fjernes meget beton, tilbyder vi betonfræsning.

Forudsætning:
Kræver adgang til 380V/32A for de større slibemaskiner og 220V/16A for mindre (<ø500mm) slibemaskiner.

Afdelinger // Her bor vi

Her er en liste over vores forskellige afdelinger

Ikast (Hovedkontor)

Lene Haus Vej 17, 7430 Ikast

97 15 61 50

Aarhus

Nydamsvej 1, 8362 Hørning

70 20 22 04

AALBORG

Præstegårdsheden 22, 9520 Skørping

70 20 22 04

ESBJERG

H. E. Bluhmes Vej 67, 6700 Esbjerg

70 20 22 04

Ring til os

Har du nogle spørgsmål, så sidder vi klar ved telefonen.

Mandag - torsdag: 7 - 16.30
Fredag: 7 - 14
Lørdag - søndag: uden for åbningstid omstilles der til vagttelefon

70 20 22 04

Send en mail

Send
Tak for din henvendelse.
Du vil høre fra os snarest.
Telefon
Mail