Rillefræsning i betonvægge og -gulve til VVS, el, og andre tekniske installationer

RILLEFRÆSNING

Jysk Diamantskæring tilbyder også effektivt at udføre fræsning af riller i beton eller teglsten/mursten til VVS, el og andre tekniske installationer, hvad enten det er få meter riller en enkelt væg eller kilometervis af rillefræsning i forbindelse med større renoveringer eller nybyggeri.

Rillefræsning udføres typisk med dobbelte, diamantklinger – hvor der er behov for dybere riller eller bredere riller, resalitter eller udsparinger skærer vi typisk med enkelt klinger med en rillefræser, håndsav eller lille vægsav afhængigt af opgaven.

Der er ikke en opgave, der er for stor eller for lille til os – vi har tre årtiers erfaring og råder over de mest effektive maskiner til fræsning af riller i beton.

Jysk Diamantskæring anvender kraftige H-klasse støvsuger til rillefræsning – støvsugeren er tilsluttet rillefræseren for at minimere støvgener. H-klasse er den højeste sikkerhedsklasse for industrielle støvsugere til byggebranchen, et H-klasse filter fjerner helt op til 99.995% af støvet fra arbejdsmiljøet, herunder sundhedsskadelige partikler som respirabelt kvarts, skimmelsporer, asbest, blyholdigt støv, mineralske fibre, bitumen o.lign.

Medarbejderen er desuden yderligere beskyttet med en respirator, et turboværn med et filter tilpasset opgaven.

Rillefræsning udføres almindeligvis som tørskæring, men hvor der anvendes vand er en våd-støvsuger tillige tilsluttet rillefræser eller håndsaven for at minimere støv og skærevand.

Afdelinger // Her bor vi

Her er en liste over vores forskellige afdelinger

Ikast (Hovedkontor)

Lene Haus Vej 17, 7430 Ikast

97 15 61 50

Aarhus

Nydamsvej 1, 8362 Hørning

70 20 22 04

AALBORG

Præstegårdsheden 22, 9520 Skørping

70 20 22 04

ESBJERG

H. E. Bluhmes Vej 67, 6700 Esbjerg

70 20 22 04

Ring til os

Har du nogle spørgsmål, så sidder vi klar ved telefonen.

Mandag - torsdag: 7 - 16.30
Fredag: 7 - 14
Lørdag - søndag: uden for åbningstid omstilles der til vagttelefon

70 20 22 04

Send en mail

Send
Tak for din henvendelse.
Du vil høre fra os snarest.
Telefon
Mail